Kutak za pacijente

Ugovor sa HZZO-om


Ugovor sa HZZO-om


Dental Centar Lozančić  ima sklopljeni ugovor sa Hrvatskim Zavodom za Zdravstveno Osiguranje da bi omogućili svim pacijentima olakšice i pogodnije uvjete liječenja u opsegu koji HZZO pokriva.

Ugovor nam ujedno omogućava da svojim pacijentima izdajemo uputnice za specijalističke ustanove i recepte za lijekove.

Koje sve dentalne usluge pokriva HZZO?

Hrvatska je u samom vrhu zemalja EU po pravima pacijenata dentalne medicine za usluge koje pokriva Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Boli vas zub, a nemate dopunsko zdravstveno osiguranje. Ne bojte se. Slobodno pokucajte na vrata stomatološke ordinacije. Sjedanje u zubarski stolac, u tom će vas slučaju, koštati 10 kuna participacije.

Odrasloj osobi pokriva se liječenje i vađenje zuba, ali i teži zahvati, kao i liječenje parodontoze. Također, dva puta godišnje možete očistiti kamenac, ali i napraviti protetske radove od krunica, djelomičnih i totalnih zubnih proteza, što ovisi o dobi i utvrđenim standardima.

Želite li, pak, nešto blistaviji osmijeh, morat ćete izdvojiti novac, primjerice za kompozitni ispun zuba od trojke pa nadalje prema cjeniku Hrvatske komore dentalne medicine. Ova se usluga, naime, ne smatra standardnom, pa ni ne ulazi u hrvatsku košaricu osnovnih dentalnih usluga.

HZZO će u cijelosti pokriti troškove kompozitnih, popularno zvanih bijelih ispuna za jedinicu, dvojku i trojku u gornjoj i donjoj čeljusti, a ostalih zubi amalgamskim ispunima. Ne morate se brinuti. Ako vas još koji puta kroz godinu zaboli zub, liječenje i plombiranje nije limitirano.

Djeca, pak, ne moraju brinuti. Do njihove punoljetnosti, odnosno 18-te godine, HZZO im pokriva trošak aparatića za zube, ali i kompozitnih ispuna za sve zube.

Stoga, što čekate, ako još niste, dođite u naš dentalni centar i ostvarite vaše pravo na zdravstveno osiguranje.JAMSTVO

Jamstvo vrijedi isključivo ukoliko pacijent dolazi na redovite kontrolne preglede, čiščenje kamenca, poliranje i flouridaciju minimalno jednom godišnje.


ISKUSTVA NAŠIH PACIJENATA

Pogledajte iskustva naših pacijenata i njihovo mišnjenje o našim uslugama


MODERNO UREĐENA ORDINACIJA

Naše usluge vršimo u moderno uređenom prostoru i s vrhunskom modernom tehnologijom.


UGOVOR SA HZZO-om

Imamo sklopljeni ugovor sa Hrvatskim Zavodom za Zdravstveno Osiguranje da bi omogućili svim pacijentima olakšice i pogodnije uvjete liječenja u opsegu koji HZZO pokriva.


ONLINE REZERVACIJA TERMINA

Rezervirajte svoj termin pupet online obrasca. Nakon prijave bit će Vam podjeljen termin za pregled.


ONLINE UPIS

Na našim stranicama imate mogućnost online upisa.


Kontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.