Naše Usluge

Proteze


SVE USLUGE

Zubne proteze spadaju u mobilnu stomatološku protetiku jer ih možemo micati iz usta sami. Postoje više vrsta zubnih proteza ovisno o situaciji u ustima.

Ako nedostaje veći broj zubiju govorimo o parcijalnim odnosno djelomičnim protezama, a ako nedostaju svi zubi govorimo o potpunim zubnim protezama.

Proteze se izrađuju od akrilata ili metala (wiron) u zubotehničkom labortoriju nakon uzimanja otiska u stomatološkoj ordinaciji.

Neki pacijenti ih odlično podnose dok velika većina njih se teško privikava na takvo protetsko rješenje. Ono što pacijenti odlično prihvaćaju, a ponekad i situacija tako nalaže je dentalna proteza nošena implantatima. Takve dentalne proteze su kudikamo manje (reducirane), fiksne su u ustima i samim time ugodnije za nošenje, a funkcionalno su neusporedive (žvakanje i govor) s dentalnim protezama koje nisu nošene implantatima.

U Dental Centru Lozančić imamo u ponudi i fleskibilne proteze . U slučajevima kada ne možemo postaviti implantate, sadašnje nove vrste proteza mogu biti skoro idealna zamjena. Fleksibilne proteze u lagane  i estetski  više nego prihvatljive. Glavni kriterij u izboru proteze jeste broj zubi i njihov položaj u vilici. Nove generacije kvačica kojim se proteze vezuju za zub mogu biti u boji zuba ili desni -možemo reći skoro neprimjetne, a sa njihovom fleksibilnošću postiže se apsolutni komfor u ustima.


NAŠA PREPORUKA

Kako najbrže do pregleda

PROVJERITE KAD IMATE VREMENA

Rezervirajte termin kada imate dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju.


DOĐITE NA VRIJEME

Za Vas je rezervirano naše vrijeme. Poštujte dogovor i dođite u zakazano vrijeme. Na raspolaganju Vam je parkirno mjesto u neposrednoj blizini ordinacije.

REZERVIRAJTE DATUM I VRIJEME

Preko našeg online sustava prijavite datum i vrijeme Vašeg pregleda.


PRIJAVITE SE NA RECEPCIJI

Vaš dolazak prijavite na recepciji u našoj ordinaciji.


RADNO VRIJEME

Rezervirajte termin u radnom vremenuKontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.