Naše Usluge

Radiologija (dijagnostika)


SVE USLUGE

Dental Centar Lozančić raspolaže suvremenim dijagnostičkim radiološkim aparatima, tako da sva radiloška snimanja u dijagnostičke svrhe se mogu obaviti na jednom mjestu.

Svaka ordinacija opremljena je digitalnom radioviziografijom (RVG). Digitalna radioviziografija omogućuje brzo i kvalitetno snimanje pojedinačnih pozicija zubi, bez potrebe da pacijent napušta ordinaciju.

U svim ordinacijama nalaze se kompjuteri / monitori povezani u centralnu bazu podataka, tako da su svi digitalni radiološki podaci vidljivi u svakom trenutku na svakom radnom mjestu. Tim se sustavom znatno skraćuje vrijeme analize te omogućava kvalitetnija konzultacija doktora s pacijentom.Dental centar raspolaže i sa ortopanom. Ortopantomogram je panoramska snimka cijele gornje i donje čeljusti, koja, osim zuba, prikazuje i čeljusne kosti, zglobove te pripadajuće sinuse.

Preporučljivo je napraviti takvu snimku svake dvije do četiri godine kako bismo imali kvalitetan i kompletan uvid u zdravlje svih struktura. Takve slike koriste se i kod plana ugradnje implantata i za ortodontsko planiranje terapije.


NAŠA PREPORUKA

Kako najbrže do pregleda

PROVJERITE KAD IMATE VREMENA

Rezervirajte termin kada imate dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju.


DOĐITE NA VRIJEME

Za Vas je rezervirano naše vrijeme. Poštujte dogovor i dođite u zakazano vrijeme. Na raspolaganju Vam je parkirno mjesto u neposrednoj blizini ordinacije.

REZERVIRAJTE DATUM I VRIJEME

Preko našeg online sustava prijavite datum i vrijeme Vašeg pregleda.


PRIJAVITE SE NA RECEPCIJI

Vaš dolazak prijavite na recepciji u našoj ordinaciji.


RADNO VRIJEME

Rezervirajte termin u radnom vremenuKontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.