Naše Usluge

Implantati


SVE USLUGE

Izbjegnite brušenje vlastitih zdravih zuba i nošenje raznih mobilnih naprava… Izaberite zubne implantate!

Zubni implantati predstavljaju jedan od najatraktivnijih pomaka i donose ogroman napredak modernoj dentalnoj medicini. Implantologija je grana dentalne medicine koja pruža rješenja za sve oblike bezubosti, od pomanjakanja jednog zuba do nedostatka svih zuba.

Imaplantologija je namjenjena svim dobnim skupinama te predstavlja idealno rješenje za osobe nezadovoljne klasičnom protezom. Zubni implantati omogućuju najkvalitetnije protetsko rješenje koje pridonosi očuvanju prirodnih zubi, prevenira resorpciju ( gubitak ) kosti te uvelike povećava kvalitetu života. Ugrađuju se u kost kako bi postali nosačima za protetske nadomjestke kao što su krunice, mostovi ili proteze. Najčešće se izrađuju od titana, čija biokompatibilnost omogućava sraštavanje s ljudskom kosti .

Sami implantati sastoje se od dva djela:

Implantat – titanski vijak koji se manjim kirurškim zahvatom ugradjuje u kost, nakon srastanja s kosti implantat predstavlja zamjenski korjen zuba

Suprastrukture (abutment)- može biti izradjena od titana, cirkona ili zlata i ona služi kao poveznica izmedju implantata i zuba (mosta ili proteze).

Svaki gubitak zuba može biti razlog za ugradnju implantata. U slučaju nedostatka više zuba izrađuju se mostovi na implantatima. Na taj način čuvaju se prirodni zubi i izbjegavaju obilna protetska rješenja. Što znači da pacijent dobiva kvalitetniji i komforniji protetski nadomjestak koji funkcionira poput prirodnog zuba što doprinosi većem samopouzdanju i kvaliteti života. Kod nedostatka svih zubi implantatima se može dobiti fiksni most ili protezu sidrenu na implantatima ovisno o vašoj situaciji.


NAŠA PREPORUKA

Kako najbrže do pregleda

PROVJERITE KAD IMATE VREMENA

Rezervirajte termin kada imate dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju.


DOĐITE NA VRIJEME

Za Vas je rezervirano naše vrijeme. Poštujte dogovor i dođite u zakazano vrijeme. Na raspolaganju Vam je parkirno mjesto u neposrednoj blizini ordinacije.

REZERVIRAJTE DATUM I VRIJEME

Preko našeg online sustava prijavite datum i vrijeme Vašeg pregleda.


PRIJAVITE SE NA RECEPCIJI

Vaš dolazak prijavite na recepciji u našoj ordinaciji.


RADNO VRIJEME

Rezervirajte termin u radnom vremenuKontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.