Što Vam nudimo?

Naše uslugeČišćenje i poliranje zubi


Osobe koje imaju problema u smislu krvarenja desni, pojačanog nakupljanja zubnog plaka i kamenca, povlačenja desni ili pak obiteljsku sklonost parodontitisu trebaju s doktorom dentalne medicine napraviti individualni plan čišćenja.


SAZNAJ VIŠE

Dentalni laboratorij


Dental Centar Lozančić u svojim prostorijama ima i dentalni laboratorij koji osigurava individualni pristup svakom našem radu i svakom našem pacijentu. Brzina i kvaliteta izvedbe su na prvom mjestu.


SAZNAJ VIŠE

Dječja dentalna medicina


Oralno zdravlje djece započinje pravilnim navikama održavanja oralne higijene koja djeca mogu usvojiti u ranoj dobi i tako preventivno utjecati na nastanak karijesa na mliječnim, a kasnije i na trajnim zubima.


SAZNAJ VIŠE

Endodoncija (liječenje zuba)


Endodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi terapijom patoloških procesa zubne pulpe („živca“).


SAZNAJ VIŠE


Zubni implantati


Zubni implantati predstavljaju jedan od najatraktivnijih pomaka i donose ogroman napredak modernoj dentalnoj medicini. Implantologija je grana dentalne medicine koja pruža rješenja za sve oblike bezubosti…


SAZNAJ VIŠE

Izbjeljivanje zuba


Ništa vas više ne može uzdignuti kao blistav osmijeh. Bijeli, sjajni osmijeh je uistinu prekrasan – zbog njega se osjećate odlično i puni samopouzdanja, ono je što odmah primijetimo kad se s nekim upoznajemo.


SAZNAJ VIŠE

Dentalna kirurgija


Vađenje zuba kojeg ne možete spasiti, umnjaka ili postavljanje implantata te ostali zahvati koji spadaju pod pojam dentalne kirurgije u današnje vrijeme ne smiju i ne trebaju biti loše iskustvo.


SAZNAJ VIŠE

Kompozitni ispuni


Danas su bijele plombe (kompozitni ispuni) skoro u potpunosti istisnule crne plombe  jer imitiraju boju zuba, zahtijevaju minimalno brušenje, a uz mehaničku vezu sa tvrdim zubnim tkivom, za razliku od crnih plombi, osiguravaju i čvrstu kemijsku vezu.


SAZNAJ VIŠE


Zubne ljuskice


Keramičke feste ili kako se popularno nazivaju ”ljuskice” su tanke, individualno izrađene  ljuske koje prekrivaju prednju i ovisno o slučaju, dio ostalih ploha zuba.


SAZNAJ VIŠE

Zubni mostovi


Mostovi su fiksno-protetsko rješenje u slučaju gubitka jednoga ili više zuba. Predstavljaju alternativu implantatima.


SAZNAJ VIŠE

Zubne proteze


Zubne proteze spadaju u mobilnu stomatološku protetiku jer ih možemo micati iz usta sami. Postoje više vrsta zubnih proteza ovisno o situaciji u ustima.


SAZNAJ VIŠE

Radiologija (dijagnostika)


Dental Centar Lozančić raspolaže suvremenim dijagnostičkim radiološkim aparatima, tako da sva radiloška snimanja u dijagnostičke svrhe se mogu obaviti na jednom mjestu.


SAZNAJ VIŠE


Zubna krunica


Zubna krunica je fiksni protetski nadomjestak koji nadomještava na bilo koji način uništenu krunu zuba. Kruna zuba može biti razorena karijesom, neadekvatne boje, oblika ili mehanički neotporna.


SAZNAJ VIŠE

Smještaj pacijenata


Našim pacijentima koje dolaze sa strane za vrijeme cjelokupnog tretmana u našem dental centru nudimo besplatan osnovni smještaj i popuste kod naših partnera.


SAZNAJ VIŠE

Besplatan prvi pregled


Svim našim novim korisnicima nudimo prvi pregled besplatno.Kontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.