Naše Usluge

Izbjeljivanje zuba


SVE USLUGE





Osmijeh je prvo što će se primijetiti na vama.

Ništa vas više ne može uzdignuti kao blistav osmijeh. Bijeli, sjajni osmijeh je uistinu prekrasan – zbog njega se osjećate odlično i puni samopouzdanja, ono je što odmah primijetimo kad se s nekim upoznajemo. Međutim različiti uzroci mogu dovesti do promjena boje zuba .Prirodno starenje organizma u kombinaciji sa stilom života može znatno obojati i potamniti zube, dok svakodnevne aktivnosti poput konzumacije kave, čaja, gaziranih pića, cigareta, crvenog vina i druge obojene hrane i pića, te uzimanje određenih antibiotika, tome procesu znatno doprinose.

Ne postoji brži i učinkovitiji način postizanja blistavog osmijeha od izbjeljivanja lampom i gelovima u ordinaciji. Idealno je za svakoga tko želi trenutni rezultat! U samo 45 min vaši zubi mogu biti značajno svjetliji, čak 6 do 8 nijansi svjetliji nego što su sada!

Nakon konzultacija sa doktorom dentalne medicine  te njegove procjene stanja vaših zubi, slijedi čišćenje kamenca i poliranje zubi te ovisno o vasim željama, izbjeljivanje koje može trajati 15, 30, ili 45 minuta te vam tako omogućuje izbjeljivanje zubi do 8 nijansi.

Istraživanja su pokazala i mi u potpunosti stojimo iza toga da ne postoji štetan učinak izbjeljivanja na zube i njihovu strukturu.


NAŠA PREPORUKA

Kako najbrže do pregleda

PROVJERITE KAD IMATE VREMENA

Rezervirajte termin kada imate dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju.


DOĐITE NA VRIJEME

Za Vas je rezervirano naše vrijeme. Poštujte dogovor i dođite u zakazano vrijeme. Na raspolaganju Vam je parkirno mjesto u neposrednoj blizini ordinacije.

REZERVIRAJTE DATUM I VRIJEME

Preko našeg online sustava prijavite datum i vrijeme Vašeg pregleda.


PRIJAVITE SE NA RECEPCIJI

Vaš dolazak prijavite na recepciji u našoj ordinaciji.


RADNO VRIJEME

Rezervirajte termin u radnom vremenu



Kontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.



REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.



Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.



Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.