Revolucija u higijeni zuba

09.01.2017.
ISSA-cetkice.jpg

Švedski proizvođač beauty proizvoda FOREO, lansirao je liniju električnih četkica pod brandom ISSA.

U vrlo kratkom vremenu, zahvaljujući inovativnim tehnologijama te prepoznatljivom dizajnu, FOREO proizvodi zavladali su globalnim tržištem te donijeli revoluciju u ljepoti i njezi kroz inovacije sadržane u beauty uređajima osmišljenima za kućnu upotrebu – LUNA, LUNA mini, LUNA for man te ISSA.

Tajna FOREO uspjeha leži u inovativnim rješenjima implementiranim u proizvode nove generacije koji, zahvaljujući T-SonicTM tehnologiji pulsacije, donose dosad neviđene rezultate u svakodnevnoj njezi kože i zuba. Korištenjem neabrazivnog, mekanog medicinskog silikona koji je otporan na razvoj bakterija, osigurava se dugotrajan osjećaj čistoće i njege. Nova tehnologija izrade baterija omogućava korištenje čak i do 8 mjeseci, uz samo jedno punjenje.

ISSA silikonske četkice za zube odlično čiste i masiraju usnu šupljinu, ali najvažnije je što silikon ne zadržava bakterije tako da je pranje zubi sada doseglo višu razinu higijene. Jedinstvena četkica za zube, načinjena od silikona, svojim pulsacijama masira desni i njeguje ih.

Zahvaljujući prirodnom trenju koje stvara medicinski silikon prilikom korištenja uspješno uklanja plak, a pulsacijama se potiče duboka mikrocirkulacija desni.

Kao prva četkica u cijelosti napravljena od silikona, unosi velike promjene u svakodnevnu dentalnu kućnu njegu. Redovna upotreba ujutro i navečer u trajanju od dvije minute dovoljna je da zubima daje blistavu bjelinu, a desnima zdravlje.

Prednosti Foreo ISSA četkica:

  • Visok intenzitet pulsiranja i silikonska vlakna

Jedinstvena kombinacija visokog intenziteta pulsiranja i silikonskih vlakana omogućava ISSA električnoj četkici da efikasno ukloni zubne naslage i nečistoće sa zuba pružajući istovremeno nježnu masažu desnima.

  • 3D fleksibilna glava četkice

Zahvaljujući trodimenzionalnoj fleksibilnosti glave četkice, ISSA stiže do svih nepristupačnih predjela.

  • Vrhunska higijena zuba

Četkica je napravljena od silikona koji se lako čisti i sprečava taloženje bakterija te nježno uklanja zubni plak i sprječava povlačenje desni.

  • Energetska efikasnost

Kada se baterija potpuno napuni, četkica se može koristiti do 365 puta i ne zahtjeva držanje u bazi, dok glava četkice traje čitavih godinu dana.

Foreo ISSA četkice imaju dvogodišnju garanciju i desetogodišnju garanciju kvaliteta.

Popularan beauty brand mislio je i na najmlađe i predstavio dvije vrste četkica: ISSA mini za dob od 5 godina na više te ISSA mikro četkice prilagođene za djecu od 0-4 godine starosti.

Save

Kontaktiraje nas

Za Vaš prvi pregled nazovete broj +385 22 550 068 ili nas kontaktirajte putem našeg obrasca za online naručivanje.


ONLINE UPIS

Postanite naš korisnik upisom putem online obrasca.REZERVIRAJTE TERMIN

Rezervirajte termin za Vaš pregled.Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama.Dental Centar Lozančić © Sva prava pridržana 2021.